שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
השפעת גורמים שונים על איכות הפלפל במשך האחסון (דו"ח ניסויים שנערכו בחורף 1979/80)
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1980
סהכ עמודים:
22
מקור הפרסום :
דוחות מכון וולקני
מחבר :
גרינברג, שושנה
;
.
דעוס, אבינועם
;
.
זיסמן, עוזי
;
.
טמקין-גורודסקי, נעמי
;
.
קופל, אזיקה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון לטכנולוגיה ואחסון של תוצרת חקלאית
סוג מסמך:
דין וחשבון
;
.
מחקרים תקופתיים וולקני
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
פרסום מקדים מס' 789; נוספו שער ותקציר באנגלית
הערות לעורכים:
אחסון מזון
איכות המזון
אריזה
טיפול לאחר הקטיף
טיפול לפני הקטיף
טכנולוגיה ואחסון
פלפל
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
65136
עודכן לאחרונה:
13/08/2023 11:29
תאריך יצירה:
13/08/2023 11:29
אולי יעניין אותך גם
פיתוח שיטות לשימור כושר ההשתמרות של פלפל באחסנה ממושכת ובחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא
דוח מחקר
קראו עוד
Bulk packaging for the maintenance of eggplant quality in storage
פרסום מדעי
קראו עוד
שיטות איסוף, קינוב ומיון של בצל ליצוא והשפעתן על טיבו באחסנה
מסמך מורשת
קראו עוד
אחסון בננות בשקיות פוליאתילן המכילות חומר הסופח אתילן
פרסום מקצועי
קראו עוד
חשיבות איכות התוצרת בייצור ובמחקר
מסמך מורשת
קראו עוד
שימוש ביריעות פלסטיק חיצוניות להארכת השתמרות חצילים
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
השפעת גורמים שונים על איכות הפלפל במשך האחסון (דו"ח ניסויים שנערכו בחורף 1979/80)
פרסום מקדים מס' 789; נוספו שער ותקציר באנגלית
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם