שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
Studies on pickling Spanish-type green olives
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1955
Source of publication :
food technology (source)
Authors :
סמיש, זדנקה
;
.
Volume :
9, no. 4
Co-Authors:
Facilitators :
From page:
173
To page:
176
(
Total pages:
4
)
Link :
Studies on pickling Spanish-type green olives
Abstract:
Note:
From: Scientific publications of Zdenka Samish, vol. I
Access to full text is only for authorized persons
food technology
Olea europaea (internal keyword)
olives
pickling
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
מאמר
;
.
תדפיס
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
65194
Last updated date:
14/08/2023 10:57
Creation date:
14/08/2023 10:56
You may also be interested in
Studies in preparing black (Greek) Olives
מסמך מורשת
Learn more
Fermentation of green olives
מסמך מורשת
Learn more
Appearance of blisters on fermenting olives
מסמך מורשת
Learn more
Olive pickling research in Israel
פרסום מדעי
Learn more
The improvement of color in black pickled olives
מסמך מורשת
Learn more
White spots on green pickled olives
פרסום מדעי
Learn more
Scientific Publication
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
Studies on pickling Spanish-type green olives
9, no. 4
From: Scientific publications of Zdenka Samish, vol. I
Scientific Publication
You may also be interested in