נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
שדה וירק

כושר אחסנתו של הפלפל הצהוב אמנם קצר יותר, אך הוא פודה מחירים גבוהים יותר בשווקים. כדי לנסות ולהאריך את משך האחסון, בחנה עבודה זו, במשך שנתיים, כיצד טמפרטורות אחסנה תת-אופטימליות (4 ו-1.5 מ"צ), היכולות לשמש כטיפולי הסגר, ישפיעו על מדדי איכות חיצוניים ועל מרכיבים תזונתיים בפלפל צהוב, לאחר קטיף ואחסנה ממושכת. (מתוך המאמר)
 

פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
אחסנת פלפל צהוב בטמפרטורות תת-אופטימליות לשמירה על איכותו ומרכיביו התזונתיים לאחר הקטיף
גיליון 336

כושר אחסנתו של הפלפל הצהוב אמנם קצר יותר, אך הוא פודה מחירים גבוהים יותר בשווקים. כדי לנסות ולהאריך את משך האחסון, בחנה עבודה זו, במשך שנתיים, כיצד טמפרטורות אחסנה תת-אופטימליות (4 ו-1.5 מ"צ), היכולות לשמש כטיפולי הסגר, ישפיעו על מדדי איכות חיצוניים ועל מרכיבים תזונתיים בפלפל צהוב, לאחר קטיף ואחסנה ממושכת. (מתוך המאמר)
 

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם