נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
שדה וירק

מחקר זה בחן כיצד שילוב של רוכב (פאסיניישן) וכנות שונות ( AQ, TZ , נורית וטצקאבוטו), בהשוואה לצמחים לא מורכבים או מורכבים על עצמם, משפיע על מדדי איכות חיצוניים, פנימיים, סנסורים וארומטיים של אבטיח לאחר הקטיף, שנקטף מבית רשת נגד חרקים ואוחסן 6 ימים בטמפרטורה של כ-20 מ"צ. (מתוך המאמר)

פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
השפעת כנות על ארומה וטעם של אבטיח מזן פאסיניישן לאחר הקטיף
גיליון 341

מחקר זה בחן כיצד שילוב של רוכב (פאסיניישן) וכנות שונות ( AQ, TZ , נורית וטצקאבוטו), בהשוואה לצמחים לא מורכבים או מורכבים על עצמם, משפיע על מדדי איכות חיצוניים, פנימיים, סנסורים וארומטיים של אבטיח לאחר הקטיף, שנקטף מבית רשת נגד חרקים ואוחסן 6 ימים בטמפרטורה של כ-20 מ"צ. (מתוך המאמר)

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם