מטרתו של מחקר זה הייתה לבחון כיצד שינויים בכמויות מי ההשקיה בפלפל, תוך שימוש בנתוני פנמן-מונטיס, הנמדדים בתוך המבנה, ישפיעו על איכות פרי הפלפל לאחר אחסנה ממושכת ועל חיי המדף. בסיום המחקר נמצא, כי הקטנת כמות ההשקיה בכ-40% לעומת ההשקיה המסחרית, על פי מודל פנמן-מונטיס, לא פגעה באיכות הפרי לאחר אחסנה ממושכת, ויותר פרי נמצא ראוי למכירה (מתוך המאמר)
מטרתו של מחקר זה הייתה לבחון כיצד שינויים בכמויות מי ההשקיה בפלפל, תוך שימוש בנתוני פנמן-מונטיס, הנמדדים בתוך המבנה, ישפיעו על איכות פרי הפלפל לאחר אחסנה ממושכת ועל חיי המדף. בסיום המחקר נמצא, כי הקטנת כמות ההשקיה בכ-40% לעומת ההשקיה המסחרית, על פי מודל פנמן-מונטיס, לא פגעה באיכות הפרי לאחר אחסנה ממושכת, ויותר פרי נמצא ראוי למכירה (מתוך המאמר)