נגישות
menu      
חיפוש מתקדם

מילי זנבר, יורם צביאלי, שמעון פבוניה - מו"פ ערבה תיכונה וצפונית;

עדי סויסה, דוד זילברמן - אגף הירקות, שה"מ, משרד החקלאות ופיתוח הכפר.

יבול שיא

הצלחת הפלפל הישראלי בשוקי היצוא לאירופה, לרוסיה ולצפון אמריקה, מותנית בשמירה על איכות הפרי לאחר הקטיף במשך 20 יום לפחות; בפעולות לשמירת האיכות יש להתחיל כבר בעת הגידול; טיפול בשדה נגד מחלות עלווה ונגד מחלות פרי; הקפדה על ניקיון (סניטציה) בתוך בית הגידול ובסביבתו; קטיף פרי במועדו, ודיוק בפעולת הקטיף. ביצוע מוקפד של הטיפולים לפני ולאחר הקטיף, ושמירה על שרשרת קירור עד הגעת הפרי ליעדו הסופי, יבטיחו איכות מעולה וחיי מדף ארוכים של פירות הפלפל.  

פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
הנחיות והמלצות לטיפול בפרי פלפל קטוף ליצוא 2024-2023

מילי זנבר, יורם צביאלי, שמעון פבוניה - מו"פ ערבה תיכונה וצפונית;

עדי סויסה, דוד זילברמן - אגף הירקות, שה"מ, משרד החקלאות ופיתוח הכפר.

גיליון 208

הצלחת הפלפל הישראלי בשוקי היצוא לאירופה, לרוסיה ולצפון אמריקה, מותנית בשמירה על איכות הפרי לאחר הקטיף במשך 20 יום לפחות; בפעולות לשמירת האיכות יש להתחיל כבר בעת הגידול; טיפול בשדה נגד מחלות עלווה ונגד מחלות פרי; הקפדה על ניקיון (סניטציה) בתוך בית הגידול ובסביבתו; קטיף פרי במועדו, ודיוק בפעולת הקטיף. ביצוע מוקפד של הטיפולים לפני ולאחר הקטיף, ושמירה על שרשרת קירור עד הגעת הפרי ליעדו הסופי, יבטיחו איכות מעולה וחיי מדף ארוכים של פירות הפלפל.  

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם