שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
Nutritive and baking properties of carob germ flour
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1953
Source of publication :
Bulletin of the Research Council of Israel
Authors :
פלאוט, מנקו (מנחם-יוסף)
;
.
Volume :
3 (1-2)
Co-Authors:
B. Zelcbuch and K. Guggenheim
Facilitators :
From page:
129
To page:
131
(
Total pages:
3
)
Link :
Nutritive and baking properties of carob germ flour
Abstract:
Note:
Access to full text is only for authorized persons
baking
Ceratonia siliqua
flour
food technology
nutrition
seeds
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
מאמר
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
67242
Last updated date:
07/12/2023 11:13
Creation date:
07/12/2023 11:09
You may also be interested in
Enzymic activities in the pancreas, digestive tract and feces of rats fed raw or heated soy flour
פרסום מדעי
Learn more
Studies of the digestibility and retention of nitrogen and amino acids in rats fed raw or heated soy flour
פרסום מדעי
Learn more
Total Phenolic Content and Antioxidant Activity of Red and Yellow Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) Seeds as Affected by Baking and Cooking Conditions
פרסום מדעי
Learn more
New flavors from old wheats: exploring the aroma profiles and sensory attributes of local Mediterranean wheat landraces
פרסום מדעי
Learn more
Fumigation of flour with ethylene dibromide
פרסום מדעי
Learn more
Use of sweet potatoes for flour and bread
מסמך מורשת
Learn more
Scientific Publication
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
Nutritive and baking properties of carob germ flour
3 (1-2)
B. Zelcbuch and K. Guggenheim
Scientific Publication
You may also be interested in