שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
השפעת ממשק ההזנה ותהליך ההמלחה בעת ההכשרה על איכות בשר בקר מייצור מקומי
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
וינברג, צבי
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אהרוני, יואב
;
.
חוקרים נוספים :
קלינגר, יצחק; סקלן, יצחק
שנה:
2003
מספר תוכנית :
417-0430-03
קישור לפרסום :
השפעת ממשק ההזנה ותהליך ההמלחה בעת ההכשרה על איכות בשר בקר מייצור מקומי
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
בקר לבשר (תחום)
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
בקר לבשר
בשר
הזנת בעלי חיים
כשרות
עגלים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
781
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:33
אולי יעניין אותך גם
אופטימציה של גידול בני בקר צעירים להקטנת השימוש בתרופות ולהגברת הבריאות והכשרות
דוח מחקר
קראו עוד
הגברת הכשרות בעגלי פיטום
דוח מחקר
קראו עוד
השוואת יעילות הייצור ואיכות הטבחה של עגלים פריזיים המואבסים בליל לעומת כאלה המואבסים תערובת פיטום וקש
פרסום מקצועי
קראו עוד
איזון זרימת עגלים לשיווק במשך השנה תוך העלאת משקלם לקראת השחיטה, ללא עלייה בתכולת השומן בטבחה
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת זמן הגשת המנה לעגלים יונקים בחורף על משק האנרגיה שלהם, על הגדילה בהמשך פיטומם ועל כשרותם בשחיטה [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת היחס בין המזון המרוכז למזון הגס במנת פיטומם של עגלים פריזיים-ישראליים על קצב הגדילה, יעילות ניצול-המזון והרכב הגופה - ניסויי תשכ"ג (1962/63) ותשכ"ד (1963/64)
מסמך מורשת
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
השפעת ממשק ההזנה ותהליך ההמלחה בעת ההכשרה על איכות בשר בקר מייצור מקומי
קלינגר, יצחק; סקלן, יצחק
417-0430-03
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם