נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
בחינת טכנולוגיית הרשתות הצבעוניות לשיפור הפוריות ואיכות הפרי בתפוח
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
שחק, יוספה
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
גוסקובסקי, יוג'ין
;
.
כהן, יובל
;
.
פליישמן, משה
;
.
צור, נפתלי
;
.
רטנר, קירה
;
.
שפצ'יסקי, שבתאי
;
.
חוקרים נוספים :
שטרן, רפי; כפיר, שלומי; נאור, עמוס; דורון, ישראל; גרינבלט-אברון, יעל; סקר-אסקירה, יצחק
שנה:
2003
מספר תוכנית :
201-0440-03
קישור לפרסום :
בחינת טכנולוגיית הרשתות הצבעוניות לשיפור הפוריות ואיכות הפרי בתפוח
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
מטעים
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
איכות המזון
ברעם
דלישס אדום
דלישס זהוב
פוריות הצמח
רשתות צבעוניות
תפוח
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
904
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:34
אולי יעניין אותך גם
בחינת טכנולוגיית הרשתות הצבעוניות לשיפור הפוריות ואיכות הפרי בתפוח
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור גודל הפרי בתפוח ובשזיף יפני
דוח מחקר
קראו עוד
מציאת תחליפים לשמן + DNOC המשמש לריסוסי התעוררות בעצי תפוח
פרסום מדעי
קראו עוד
ניסיון גיזום בזן דלישס
פרסום מקצועי
קראו עוד
שבירת תרדמה בניצני תפוח: השפעת שמנים פרפיניים ודיניטרו-או-קרזול
פרסום מקצועי
קראו עוד
שבירת תרדמה בניצני תפוח: השפעת הטמפרטורה על פעילות ריסוסי שמן ודיניטרו-קרזול
פרסום מקצועי
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
בחינת טכנולוגיית הרשתות הצבעוניות לשיפור הפוריות ואיכות הפרי בתפוח
שטרן, רפי; כפיר, שלומי; נאור, עמוס; דורון, ישראל; גרינבלט-אברון, יעל; סקר-אסקירה, יצחק
201-0440-03
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם