שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
שיפור האיכות ומניעת התפתחותם של טעמי לוואי בקליפים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
פורת, רון
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
דעוס, אבינועם
;
.
דרובי, סמיר
;
.
וייס, בתיה
;
.
כהן, לאה
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2004
מספר תוכנית :
401-0355-04
קישור לפרסום :
שיפור האיכות ומניעת התפתחותם של טעמי לוואי בקליפים
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
הדרים
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
איכות המזון
דינוג
הדרים
טעם
קליפים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
985
עודכן לאחרונה:
30/07/2024 07:38
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:34
אולי יעניין אותך גם
Effects of wax coatings and postharvest storage on sensory quality and aroma volatile composition of 'Mor' mandarins
פרסום מדעי
קראו עוד
Post-harvest behaviour of 'Ortanique' ('Topaz') tangor citrus fruit during long-term storage at various temperatures
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת שיטות שונות של דינוג על הבחלת פרי-הדר בעזרת אתילן
מסמך מורשת
קראו עוד
Postharvest Ethanol Buildup and Off-flavor in `Murcott' Tangerine Fruits
פרסום מדעי
קראו עוד
הדינוג ב'מורקוט' - האם הוא פוגע בטעם הפרי?
פרסום מקצועי
קראו עוד
שמירה על איכות הטעם ב'וינולה' לאחר הקטיף, במשלוח, אחסון וחיי-מדף
פרסום מקצועי
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
שיפור האיכות ומניעת התפתחותם של טעמי לוואי בקליפים
401-0355-04
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם