נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שיפור האיכות ומניעת התפתחותם של טעמי לוואי בקליפים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
פורת, רון
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
דעוס, אבינועם
;
.
דרובי, סמיר
;
.
וייס, בתיה
;
.
כהן, לאה
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2004
מספר תוכנית :
401-0355-04
קישור לפרסום :
שיפור האיכות ומניעת התפתחותם של טעמי לוואי בקליפים
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
הדרים
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
איכות המזון
דינוג
הדרים
טעם
קליפים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
985
עודכן לאחרונה:
12/06/2022 14:59
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:34
אולי יעניין אותך גם
בחינת יעילותם של שמנים אתריים המשולבים בדונג כנגד התפתחות ריקבונות לאחר הקטיף של זני הדרים שונים
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח שיטה אינטגרטיבית למניעת ריקבונות ושיפור איכות וכושר אחסון של פרי הדר, בננה ומלפפון אורגני
דוח מחקר
קראו עוד
Induction of chitinase and β-1,3-endoglucanase proteins by UV irradiation and wounding in grapefruit peel tissue
פרסום מדעי
קראו עוד
Induction of resistance to Penicillium digitatum in grapefruit by β-aminobutyric acid
פרסום מדעי
קראו עוד
שמרים כתחליף לחומרי הדברה
פרסום מדעי
קראו עוד
הדברה ביולוגית של מחלת הריקבון החום בהדרים הנגרמת ע"י הפטרייה Phytophthora citrophthora
פרסום מקצועי
קראו עוד
דוח מחקר
שיפור האיכות ומניעת התפתחותם של טעמי לוואי בקליפים
401-0355-04
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם