שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
שיפור האיכות והארכת משך האחסון של אבוקדו ביולוגי
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
פסיס, עדנה
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אקרמן, מרים
;
.
בן-אריה, רוזה
;
.
פייגנברג, אולג
;
.
פרוסקי, דב
;
.
חוקרים נוספים :
אדר, גדעון
שנה:
2004
מספר תוכנית :
402-0282-04
קישור לפרסום :
שיפור האיכות והארכת משך האחסון של אבוקדו ביולוגי
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
חקלאות אורגנית
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
אטינגר
אריזה
דינוג
האס
חקלאות אורגנית
טיפול לאחר הקטיף
טכנולוגיה ואחסון
פוארטה
פינקרטון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
990
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:34
אולי יעניין אותך גם
אווירה מתואמת במשטחים לייצוא אבוקדו
דוח מחקר
קראו עוד
מציאת תחליפים לדינוג מסחרי של מנגו ואבוקדו ע"י דונגים וציפויים טבעיים
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור האיכות והארכת משך האחסון של אבוקדו ביולוגי
דוח מחקר
קראו עוד
מחקרים באחסון פירות אבוקאדו בשנת תשכ"ו (1965/66)
מסמך מורשת
קראו עוד
הארכת תקופת ההתרככות של פירות אבוקאדו בעזרת קרני גאמא, בעונת תשכ"ח (1967/68)
מסמך מורשת
קראו עוד
Effect of washing and waxing of oranges upon their diphenyl absorption
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
שיפור האיכות והארכת משך האחסון של אבוקדו ביולוגי
אדר, גדעון
402-0282-04
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם