נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
שיפור יציבות הצבע בבשר בקר מגידול מקומי
Back to search
Previous item
Next item
Principal Investigator :
Kanner, Joseph
;
.
Principal Investigator :
Partner :
Other researchers :
Year:
1998
Project number :
416-0437-98
Link :
שיפור יציבות הצבע בבשר בקר מגידול מקומי
Research Foundation:
Ministry of Agriculture - Chief Scientist
Domain :
beef cattle (domain)
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
Editors' remarks:
beef cattle
food quality
meat
oxidation
shelf life
vitamins
Show More
Related Content
More details
ID:
1096
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
18/03/2018 17:35
You may also be interested in
"Healthy" red meat
דוח מחקר
Learn more
Improve kosher status in beef steers
דוח מחקר
Learn more
Quality of beef marketed in Israel
דוח מחקר
Learn more
Long-term analysis of the technical performance of beef herds at pasture
דוח מחקר
Learn more
The effect of vitamin E administration on the meat color stability of locally produced beef
פרסום מקצועי
Learn more
The effect of supplementing vitamin E on the stability of meat color
פרסום מקצועי
Learn more
Research report
שיפור יציבות הצבע בבשר בקר מגידול מקומי
416-0437-98
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
You may also be interested in