נגישות
menu      
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
זן הדרים חדש: השפעות סוג הכנה ומועד הקטיף על איכות וטעם ב'עינת'
Author :
Carmi, Nir
;
.
Gamliel, Benjamin
;
.
Porat, Ron
;
.
Yaniv, Yossi
;
.
Co-Authors:

קנוניץ, שוקי

Volume :
67 (6)
Year:
2013
Source of publication :
Alon Ha'Note'a
Database:
Unit:
Agricultural Research Organization (Unit)
From page:
50
To page:
54
(
Total pages:
5
)
Link :
Publication Type:
Non-reviewed publication
;
.
Related Files :
Abstract:

'עינת’, או ‘רדסון’ בפי המגדלים, הינו זן חדש של פומלית אדומה, תוצר הכלאה בין פומלו חסר חמיצות x אשכולית אדומה ‘הדסון’. ל’עינת’ לחי ורודה וציפה אדומה עשירה בליקופן והוא נטוע כבר בהיקף של כ 100- דונם, בעיקר בעמקי הצפון. במחקר הנוכחי אנו מציגים תוצאות של בדיקות שערכנו בעונת 2012/13 , לבחינת ההשפעות של סוג הכנה ומועד הקטיף על האיכות והטעם של פירות הזן החדש, וזאת על מנת לאפיין מדדים לצורך קטיף ושיווק.

Notes:
Editors' remarks:
EINAT (Grapefruit-like)
lycopene
oroblanco
Show More
Related Content
More details
ID:
36766
Last updated date:
21/06/2023 18:02
Creation date:
26/08/2018 11:07
Non-reviewed publication
זן הדרים חדש: השפעות סוג הכנה ומועד הקטיף על איכות וטעם ב'עינת'

קנוניץ, שוקי

67 (6)

'עינת’, או ‘רדסון’ בפי המגדלים, הינו זן חדש של פומלית אדומה, תוצר הכלאה בין פומלו חסר חמיצות x אשכולית אדומה ‘הדסון’. ל’עינת’ לחי ורודה וציפה אדומה עשירה בליקופן והוא נטוע כבר בהיקף של כ 100- דונם, בעיקר בעמקי הצפון. במחקר הנוכחי אנו מציגים תוצאות של בדיקות שערכנו בעונת 2012/13 , לבחינת ההשפעות של סוג הכנה ומועד הקטיף על האיכות והטעם של פירות הזן החדש, וזאת על מנת לאפיין מדדים לצורך קטיף ושיווק.

Non-reviewed publication
You may also be interested in