תצפיות ראשוניות הראו כי הטיפול בציטוקינין סיפיון ( CPPU ) בכרם גורם לעלייה בתחושת העפיצות בענבי מאכל. מטרת המחקר הייתה לבחון האם הפחתה ברמת ה- CPPU תאפשר הגדלת הענבים והפחתת העפיצות, וכיצד משפיע הטיפול על כמות הטאנינים, התרכובות הקשורות לתחושת העפיצות.
תצפיות ראשוניות הראו כי הטיפול בציטוקינין סיפיון ( CPPU ) בכרם גורם לעלייה בתחושת העפיצות בענבי מאכל. מטרת המחקר הייתה לבחון האם הפחתה ברמת ה- CPPU תאפשר הגדלת הענבים והפחתת העפיצות, וכיצד משפיע הטיפול על כמות הטאנינים, התרכובות הקשורות לתחושת העפיצות.