Advanced Search

רבן, אייל; כרם, זהר

Alon Ha'Note'a

החמה של שזרת האשכול לאחר הבציר יכולה להיגרם כתוצאה מאיבוד מים במהלך חיי המדף או כתוצאה מהשפעות שליליות של טמפרטורה גבוהה בתקופה זאת. מטרת המחקר הייתה לבחון את ההשפעה של גורמים נוספים, כמו ג'יברלין, ציטוקינין והשילוב ביניהם, על איכות השזרה והגרגר לאחר הבציר.

Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Volcani treasures
About
Terms of use
The effect of vineyard treatments on rachis quality after harvest

רבן, אייל; כרם, זהר

65

החמה של שזרת האשכול לאחר הבציר יכולה להיגרם כתוצאה מאיבוד מים במהלך חיי המדף או כתוצאה מהשפעות שליליות של טמפרטורה גבוהה בתקופה זאת. מטרת המחקר הייתה לבחון את ההשפעה של גורמים נוספים, כמו ג'יברלין, ציטוקינין והשילוב ביניהם, על איכות השזרה והגרגר לאחר הבציר.

Non-reviewed publication
You may also be interested in