נגישות
menu      
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
מדדי מינימום לקטיף ושיווק זן הרימון ‘ 116 ’
Author :
Mayuoni-Kirshenbaum, Lina
;
.
Porat, Ron
;
.
Co-Authors:

קוסטו, יצחק

Volume :
67
Year:
2013
Source of publication :
Alon Ha'Note'a
Database:
Unit:
From page:
49
To page:
51
(
Total pages:
3
)
Link :
Publication Type:
Non-reviewed publication
;
.
Related Files :
Abstract:

לזן הרימון ‘ 116 ’ פרי גדול, אדום ויפה וטעם חמוץ-מתוק. הוא מבשיל מאמצע עד סוף ספטמבר, אך מגדלים נוטים לעתים לקטוף את הפרי בשלב בוסר, כאשר הוא חמוץ מאוד, מה שפוגע בהמשך המכירות והצריכה של הרימונים. במחקר זה נבחנו השינויים שחלו במדדי איכות שונים במהלך ההבשלה של פירות רימון מזן זה, במטרה לקבוע מדדי מינימום לקטיף ושיווק.

Notes:
Editors' remarks:
fruit-picking
Punica granatum
ripening
Show More
Related Content
More details
ID:
36917
Last updated date:
21/06/2023 15:11
Creation date:
27/08/2018 12:50
Non-reviewed publication
מדדי מינימום לקטיף ושיווק זן הרימון ‘ 116 ’

קוסטו, יצחק

67

לזן הרימון ‘ 116 ’ פרי גדול, אדום ויפה וטעם חמוץ-מתוק. הוא מבשיל מאמצע עד סוף ספטמבר, אך מגדלים נוטים לעתים לקטוף את הפרי בשלב בוסר, כאשר הוא חמוץ מאוד, מה שפוגע בהמשך המכירות והצריכה של הרימונים. במחקר זה נבחנו השינויים שחלו במדדי איכות שונים במהלך ההבשלה של פירות רימון מזן זה, במטרה לקבוע מדדי מינימום לקטיף ושיווק.

Non-reviewed publication
You may also be interested in