נגישות
menu      
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
פסיפלורה: מרכיבים כימיים המשפיעים על טעם וארומת הפרי
Author :
Feygenberg, Oleg
;
.
Goldenberg, Livnat
;
.
Pesis, Edna
;
.
Co-Authors:

סמך, אלון

Volume :
67 (8)
Year:
2013
Source of publication :
Alon Ha'Note'a
Database:
Unit:
Department of Postharvest Science of Fresh Produce
From page:
38
To page:
43
(
Total pages:
6
)
Link :
Publication Type:
Non-reviewed publication
;
.
Related Files :
Abstract:

פרי הפסיפלורה מאופיין בארומה וטעם אקזוטיים, כאשר מחקרים רבים כבר נערכו על החומרים הנדיפים התורמים לארומת המיץ. בעבודה זו מאופיינים שישה קווים חדשים של גידול זה, תוך השוואה לקו המסחרי המוכר ‘ Passion Dream ’ בעונות החורף והקיץ ובמהלך אחסון בקור וחיי מדף מבחינת צבע הקליפה, תכולת החומצה והסוכר, ייצור חומרים נדיפים וטעם הקווים השונים.

Notes:
Editors' remarks:
cold storage
food storage
odors
Passiflora
PASSION DREAM
Show More
Related Content
More details
ID:
36944
Last updated date:
21/06/2023 16:35
Creation date:
27/08/2018 14:09
Non-reviewed publication
פסיפלורה: מרכיבים כימיים המשפיעים על טעם וארומת הפרי

סמך, אלון

67 (8)

פרי הפסיפלורה מאופיין בארומה וטעם אקזוטיים, כאשר מחקרים רבים כבר נערכו על החומרים הנדיפים התורמים לארומת המיץ. בעבודה זו מאופיינים שישה קווים חדשים של גידול זה, תוך השוואה לקו המסחרי המוכר ‘ Passion Dream ’ בעונות החורף והקיץ ובמהלך אחסון בקור וחיי מדף מבחינת צבע הקליפה, תכולת החומצה והסוכר, ייצור חומרים נדיפים וטעם הקווים השונים.

Non-reviewed publication
You may also be interested in