נגישות
menu      
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
שיפור איכות הבננה לאחר קטיף בעזרת מעכב האתילן MCP
Author :
Ben-Arie, Rosa
;
.
Feygenberg, Oleg
;
.
Pesis, Edna
;
.
Co-Authors:
Volume :
65
Year:
2011
Source of publication :
Alon Ha'Note'a
Database:
Unit:
Department of Postharvest Science of Fresh Produce
From page:
18
To page:
22
(
Total pages:
5
)
Link :
Publication Type:
Non-reviewed publication
;
.
Related Files :
Abstract:

כל הבננות המשווקות בעולם נקטפות ירוקות ועוברות תהליך של הבחלה באתילן, הגורם להאצת תהליכי ההבשלה. לאחר ההבחלה מתחילות בעיות הזדקנות והופעת ריקבונות, כאשר חיי המדף של בננה בשלה קצרים ביותר – כחמישה ימים בלבד. בעבודה זו נבדקה האפשרות לשפר את איכות הבננות לאחר קטיף בעזרת MCP, מעכב פעולת האתילן.

Notes:
Editors' remarks:
artificial ripening
ethylene
food storage
Musa (internal keyword)
shelf life
Show More
Related Content
More details
ID:
37063
Last updated date:
15/01/2023 10:09
Creation date:
28/08/2018 15:15
You may also be interested in
Non-reviewed publication
שיפור איכות הבננה לאחר קטיף בעזרת מעכב האתילן MCP
65

כל הבננות המשווקות בעולם נקטפות ירוקות ועוברות תהליך של הבחלה באתילן, הגורם להאצת תהליכי ההבשלה. לאחר ההבחלה מתחילות בעיות הזדקנות והופעת ריקבונות, כאשר חיי המדף של בננה בשלה קצרים ביותר – כחמישה ימים בלבד. בעבודה זו נבדקה האפשרות לשפר את איכות הבננות לאחר קטיף בעזרת MCP, מעכב פעולת האתילן.

Non-reviewed publication
You may also be interested in