נגישות
menu      
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
This item is archived
בחינת היבול, ההרכב הכימי, הפסדי ההחמצה והערך התזונתי עבור בקר לחלב של סורגום מהזנים FS-5 ו BMR-101 שגודלו בשדות מסחריים והוחמצו בבורות בהשוואה לתחמיץ תירס מהזן Oropesa
Principal Investigator :
Ben Ghedalia, Daniel
;
.
Halachmi, Ilan
;
.
Miron, Joshua
;
.
Nikbachat, Moses
;
.
Weinberg, Zvi G.
;
.
Yosef, Edith
;
.
Zenou, Abraham
;
.
Principal Investigator :
Partner :
Other researchers :
סולומון, רן; עדין, גבי; שושני, עזרא; צוקרמן, אפרים
Year:
2005
Project number :
362-0070
Research Foundation:
Research Foundation for Dairy and Beef Cattle Sciences
Domain :
Animals
;
.
מדעי בעלי חיים
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Related Files :
Notes:

 

בשנה השלישית של הפרויקט בהסתמך על מבחני הזנים ועל ניסוי העיכול בכבשים, הוחלט להתמקד בבחינה תזונתית בבקר לחלב של תחמיץ מזן הסורגום BMR-101 שהצטיין בנעכלות גבוהה במיוחד בכרמ"ל וביבול סביר, ולהשוותו לתחמיץ מזן הסורגום המסחרי FS-5 ולתחמיץ תירס מהזן הנפוץ Oropesa. הערך התזונתי לבקר חלב של שלושת סוגי התחמיץ נבחן באביב 2005 ברפת הפרטנית בית דגן.

Editors' remarks:
animal feeding
Animals
Bet Dagan (site)
dairy cattle
forage and feed science
sheep
silage
Sorghum
varieties
Zea mays
Show More
Related Content
More details
ID:
37187
Last updated date:
08/11/2023 14:12
Creation date:
12/09/2018 08:17
Research report
בחינת היבול, ההרכב הכימי, הפסדי ההחמצה והערך התזונתי עבור בקר לחלב של סורגום מהזנים FS-5 ו BMR-101 שגודלו בשדות מסחריים והוחמצו בבורות בהשוואה לתחמיץ תירס מהזן Oropesa
סולומון, רן; עדין, גבי; שושני, עזרא; צוקרמן, אפרים
362-0070
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations

 

בשנה השלישית של הפרויקט בהסתמך על מבחני הזנים ועל ניסוי העיכול בכבשים, הוחלט להתמקד בבחינה תזונתית בבקר לחלב של תחמיץ מזן הסורגום BMR-101 שהצטיין בנעכלות גבוהה במיוחד בכרמ"ל וביבול סביר, ולהשוותו לתחמיץ מזן הסורגום המסחרי FS-5 ולתחמיץ תירס מהזן הנפוץ Oropesa. הערך התזונתי לבקר חלב של שלושת סוגי התחמיץ נבחן באביב 2005 ברפת הפרטנית בית דגן.

Research report
You may also be interested in