נגישות
menu      
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
This item is archived
Addition of silage additives to wheat green forage: effect on chemical composition and on in vitro DM and NDF digestibility of the silage, on profile of silage metabolites and on aerobic stability of the silage
Principal Investigator :
Hen, Yaira
;
.
Weinberg, Zvi G.
;
.
Principal Investigator :
סולומון, רן; עדין, גבי; רווח, ש'; ארונסון, ג'; וסר, מ'
Partner :
Other researchers :
Year:
2006
Project number :
870-1467-06
Research Foundation:
Research Foundation for Dairy and Beef Cattle Sciences
Domain :
אחסון ומדעי המזון
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Related Files :
Notes:

 

מתוך הסיכום:

בעבודה זו הושם דגש על הכנת תחמיצים בתנאים מיטביים, ואכן, כל התחמיצים היו באיכות מעולה, ללא קשר לתוסף. בתנאים אלו, ובניגוד לגישה הרווחת, תרומת התוספים לאיכות התחמיץ הייתה שולית ביותר. התוספים לא השפיעו על ההרכב הכימי, ככלל ועל הליגנין בפרט. כמו כן לא השפיעו על נעכלות הח״י, ובמיוחד על נעכלות מקטע ה-NDF, זאת בניגוד גמור להכרזות של חלק מהמשווקים. מאידך, בלט התוסף סילוגארד, בשיעור פחת ח״י גבוה יותר בהחמצה, אך בעמידות אירובית טובה יותר, במבחן חשיפה לאוויר של 5 ימים. חשיפה כה ממושכת זו רלוונטית חלקית למרכזי מזון קטנים, ופחות רלוונטית למרכזי מזון גדולים בהם קצב השימוש היומי בתחמיץ גבוה, ומשך החשיפה של חתך הכרייה לאוויר קטן באופן יחסי.

Editors' remarks:
animal feeding
cattle
cows
food additives
forage and feed science
silage
Triticum
Show More
Related Content
More details
ID:
37256
Last updated date:
08/11/2023 13:44
Creation date:
13/09/2018 13:36
Research report
Addition of silage additives to wheat green forage: effect on chemical composition and on in vitro DM and NDF digestibility of the silage, on profile of silage metabolites and on aerobic stability of the silage
סולומון, רן; עדין, גבי; רווח, ש'; ארונסון, ג'; וסר, מ'
870-1467-06
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations

 

מתוך הסיכום:

בעבודה זו הושם דגש על הכנת תחמיצים בתנאים מיטביים, ואכן, כל התחמיצים היו באיכות מעולה, ללא קשר לתוסף. בתנאים אלו, ובניגוד לגישה הרווחת, תרומת התוספים לאיכות התחמיץ הייתה שולית ביותר. התוספים לא השפיעו על ההרכב הכימי, ככלל ועל הליגנין בפרט. כמו כן לא השפיעו על נעכלות הח״י, ובמיוחד על נעכלות מקטע ה-NDF, זאת בניגוד גמור להכרזות של חלק מהמשווקים. מאידך, בלט התוסף סילוגארד, בשיעור פחת ח״י גבוה יותר בהחמצה, אך בעמידות אירובית טובה יותר, במבחן חשיפה לאוויר של 5 ימים. חשיפה כה ממושכת זו רלוונטית חלקית למרכזי מזון קטנים, ופחות רלוונטית למרכזי מזון גדולים בהם קצב השימוש היומי בתחמיץ גבוה, ומשך החשיפה של חתך הכרייה לאוויר קטן באופן יחסי.

Research report
You may also be interested in