Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Changes in browning potential and subcellular locatization of polyphenol oxidase in avocado mesocarp during ripening
Year:
1978
Authors :
Sharon, Osnat
;
.
Volume :
Co-Authors:
Facilitators :
Ben-Gera, Itamar
;
.
Kahn, Varda
;
.
From page:
0
To page:
0
(
Total pages:
1
)
Abstract:

 

בהדרכת דר' ורדה כהן ודר' איתמר בן גרא

0ad3467b4485451da6386a5cfb6005df;image/png;99338

Note:

התפרסם גם כבולטין מס' 181 של מינהל המחקר החקלאי בשנת 1978

Access to full text is only for authorized persons
enzymes
food storage
Persea americana
ripening
senescence
Show More
Related Content
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
Dissertation
;
.
Language:
Hebrew
Editors' remarks:
ID:
37720
Last updated date:
16/03/2023 09:24
Creation date:
28/10/2018 12:16
Scientific Publication
Changes in browning potential and subcellular locatization of polyphenol oxidase in avocado mesocarp during ripening

 

בהדרכת דר' ורדה כהן ודר' איתמר בן גרא

0ad3467b4485451da6386a5cfb6005df;image/png;99338

התפרסם גם כבולטין מס' 181 של מינהל המחקר החקלאי בשנת 1978

Scientific Publication
נגישות
menu      

 

בהדרכת דר' ורדה כהן ודר' איתמר בן גרא

0ad3467b4485451da6386a5cfb6005df;image/png;99338

You may also be interested in