איל פרנק , הילל מלכה , יואב שעני - שירות ההדרכה והמקצוע, משרד החקלאות ופיתוח הכפר
התקנות החדשות והמחמירות המיושמות בנושאי טיהור השפכים והגדרת הרפת כתעשייה, הביאו את הענף לחיפוש דרכים ומתקנים, לעמידה בסטנדרטים החדשים. עבודת המחקר המוצגת כאן, בוחנת נושא חשוב במכלול, מניפולציות תזונתיות להפחתת רמת הנתרן המופרש מהפרה בצואה ובשתן ומגיע לשפכי הרפת ולמי הקולחין.
איל פרנק , הילל מלכה , יואב שעני - שירות ההדרכה והמקצוע, משרד החקלאות ופיתוח הכפר
התקנות החדשות והמחמירות המיושמות בנושאי טיהור השפכים והגדרת הרפת כתעשייה, הביאו את הענף לחיפוש דרכים ומתקנים, לעמידה בסטנדרטים החדשים. עבודת המחקר המוצגת כאן, בוחנת נושא חשוב במכלול, מניפולציות תזונתיות להפחתת רמת הנתרן המופרש מהפרה בצואה ובשתן ומגיע לשפכי הרפת ולמי הקולחין.