נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
The quality of Origanum yield depends on the way it is dried
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1982
Total pages:
2
Source of publication :
Hassadeh
Author :
Michaelovich, Yitzhak
;
.
Putievsky, Eli
;
.
Regev, Rafi
;
.
Segal, Ishaiahu
;
.
Weissblum, Aharon
;
.
Related personalities :
Unit:
Agricultural Research Organization (Unit)
Document Type:
Non-reviewed publication
;
.
Language:
Hebrew
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
כרך סב, עמ' 1173-1172
Editors' remarks:
drying
food quality
Neve Ya'ar
Origanum vulgare
Show More
Related Content
More details
ID:
45589
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
22/12/2019 09:34
You may also be interested in
Use of plant residue to gain energy
מסמך מורשת
Learn more
The state of the art in growing dry-leaf spice crops
מסמך מורשת
Learn more
Effects of the growing season on the quality of oregano
מסמך מורשת
Learn more
The advantages and disadvantages of developing a pure clone of oregano
מסמך מורשת
Learn more
Solar drying of spices in Klil in the Galilee
מסמך מורשת
Learn more
Fertilization of spice crops
מסמך מורשת
Learn more
Heritage document
The quality of Origanum yield depends on the way it is dried
כרך סב, עמ' 1173-1172
Heritage document
You may also be interested in