נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
The Role of Ethylene in Development Maturation and Ripening of Avocado Fruits
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1974
Source of publication :
Faculty of Agriculture, Food and Environment
Authors :
Volume :
Co-Authors:
Facilitators :
Gazit, Shmuel
;
.
From page:
0
To page:
0
(
Total pages:
1
)
Link :
The Role of Ethylene in Development Maturation and Ripening of Avocado Fruits
Abstract:
בהנחיית ד"ר שמואל גזית.
Note:
מחבר - אדטו יצחק - האוניברסיטה העברית.
Access to full text is only for authorized persons
fruit growing
Persea americana
Plants
Show More
Related Content
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
Dissertation
;
.
Language:
Editors' remarks:
ID:
46141
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
13/02/2020 15:48
You may also be interested in
The effect of ethylene on in vitro enzymatic system
פרסום מדעי
Learn more
אריזות קמעוניות לשיפור איכות הבננה
פרסום מקצועי
Learn more
Endogenic factors effecting 'hass' avocado hormonal homeostasis and fruit size
פרסום מדעי
Learn more
Study of the role of the gene SIFSM1 in tomato fruit development
פרסום מדעי
Learn more
RESISTANCE TO Botrytis cinerea PERS. INFECTION OF TOMATO NON-RIPENING MUTANTS AND THEIR HYBRIDS
פרסום מדעי
Learn more
מקומו של האתילן בהתפתחות, התבגרות והבשלת פירות אנונה ואבוקדו
פרסום מדעי
Learn more
Scientific Publication
The Role of Ethylene in Development Maturation and Ripening of Avocado Fruits
בהנחיית ד"ר שמואל גזית.
מחבר - אדטו יצחק - האוניברסיטה העברית.
Scientific Publication
בהנחיית ד"ר שמואל גזית.
You may also be interested in