נגישות
menu      
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
The Changes in Color of the Ripening Orange Fruit as Affected by Endogenous and Exogenous Factors
Year:
1970
Authors :
Volume :
Co-Authors:
Facilitators :
Bodovsky, Pierre
;
.
Monselise, Shaul P.
;
.
From page:
0
To page:
0
(
Total pages:
1
)
Abstract:

העבודה נכתבה בהנחייתם של פרופ' ש.פ. מונסליזה ופרופ' פ. בודובסקי

32a3fd0f19d64347b12cb81b2856f13d;image/png;77309

 

Note:

שלום אילתי - מחבר

Access to full text is only for authorized persons
color
oranges
PERRI
ripening
Show More
Related Content
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
Dissertation
;
.
Language:
Hebrew
Editors' remarks:
ID:
46276
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
24/02/2020 16:37
You may also be interested in
Scientific Publication
The Changes in Color of the Ripening Orange Fruit as Affected by Endogenous and Exogenous Factors

העבודה נכתבה בהנחייתם של פרופ' ש.פ. מונסליזה ופרופ' פ. בודובסקי

32a3fd0f19d64347b12cb81b2856f13d;image/png;77309

 

שלום אילתי - מחבר

Scientific Publication

העבודה נכתבה בהנחייתם של פרופ' ש.פ. מונסליזה ופרופ' פ. בודובסקי

32a3fd0f19d64347b12cb81b2856f13d;image/png;77309

 

You may also be interested in