נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
The Changes in Color of the Ripening Orange Fruit as Affected by Endogenous and Exogenous Factors
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1970
Source of publication :
Faculty of Agriculture, Food and Environment
Authors :
Volume :
Co-Authors:
Facilitators :
Bodovsky, Pierre
;
.
Monselise, Shaul P.
;
.
From page:
0
To page:
0
(
Total pages:
1
)
Link :
The Changes in Color of the Ripening Orange Fruit as Affected by Endogenous and Exogenous Factors
Abstract:
העבודה נכתבה בהנחייתם של פרופ' ש.פ. מונסליזה ופרופ' פ. בודובסקי
Note:
שלום אילתי - מחבר
Access to full text is only for authorized persons
color
oranges
PERRI
ripening
Show More
Related Content
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
Dissertation
;
.
Language:
Hebrew
Editors' remarks:
ID:
46276
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
24/02/2020 16:37
You may also be interested in
The effect of storage in modified atmospheres on the physiological processes in the shamouti orange fruit (Citrus sinensis L)
פרסום מדעי
Learn more
ברור מכלואי רימון בעלי רגישות נמוכה לעקת חום ואור בערבה דרומית
דוח מחקר
Learn more
Physiological, biochemical and molecular responses of citrus fruit to ethylene degreening
פרסום מדעי
Learn more
Effects of soil and air temperatures on eggplant fruit growth and color development during the cold season
מסמך מורשת
Learn more
INFLUENCE OF ENVIRONMENTAL FACTORS ON HEAT DAMAGE AND RELATED PHISIOLOGICAL CHANGES OF TOMATO FRUIT
פרסום מדעי
Learn more
השפעת אריזות שונות על האיכות ושמירת הצבע הירוק בפומלית, סימולציה לתנאי משלוח הפרי ליפן
פרסום מדעי
Learn more
Scientific Publication
The Changes in Color of the Ripening Orange Fruit as Affected by Endogenous and Exogenous Factors
העבודה נכתבה בהנחייתם של פרופ' ש.פ. מונסליזה ופרופ' פ. בודובסקי
שלום אילתי - מחבר
Scientific Publication
העבודה נכתבה בהנחייתם של פרופ' ש.פ. מונסליזה ופרופ' פ. בודובסקי
You may also be interested in