נגישות
menu      
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
פיתוח טיפולי הסגר לפרי פלפל על ידי אווירה מעוטת חמצן, בשילוב עם ביטנות, בטמפרטורה של 5.1 מ"צ
Development of quarantine treatments for sweet pepper by low oxygen storage in combination with packaging materials at 1.5°C
Principal Investigator :
Fallik, Elazar
;
.
Principal Investigator :
Partner :
Aharon, Zion
;
.
Alkalai-Tuvia, Sharon
;
.
Nestel, David
;
.
Perzelan, Yaacov
;
.
Other researchers :
גולן, רמי;
Year:
2011
Project number :
430-0247-09
Research Foundation:
Ministry of Agriculture - Chief Scientist
Domain :
אחסון ומדעי המזון
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Related Files :
Notes:
Editors' remarks:
Capsicum annuum (pepper)
Ceratitis capitata
cold storage
food storage
temperature
Show More
Related Content
More details
ID:
47287
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
07/04/2020 21:07
You may also be interested in
Research report
פיתוח טיפולי הסגר לפרי פלפל על ידי אווירה מעוטת חמצן, בשילוב עם ביטנות, בטמפרטורה של 5.1 מ"צ
Development of quarantine treatments for sweet pepper by low oxygen storage in combination with packaging materials at 1.5°C
גולן, רמי;
430-0247-09 .
פיתוח טיפולי הסגר לפרי פלפל על ידי אווירה מעוטת חמצן, בשילוב עם ביטנות, בטמפרטורה של 5.1 מ"צ
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
You may also be interested in