נגישות
menu      
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
בחינת אפשרות סלקציית קווי פלפל ובזיל בעלי עמידות משופרת לצינה תוך שימוש בעקת מליחות וחקר מעורבות אנתוציאנינים בעמידות לצינה
Use of salt stress selection for improving chilling tolerance in pepper and basil
Principal Investigator :
Lers, Amnon
;
.
Principal Investigator :
Partner :
Aharon, Zion
;
.
Burd, Shaul
;
.
Fallik, Elazar
;
.
Kenigsbuch, David
;
.
Oren-Shamir, Michal
;
.
Paran, Ilan
;
.
Sonego, Lilian
;
.
Other researchers :
Year:
2010
Project number :
430-0199-08
Research Foundation:
Ministry of Agriculture - Chief Scientist
Domain :
אחסון ומדעי המזון
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Related Files :
Notes:
Editors' remarks:
Capsicum annuum (pepper)
cold tolerance
hydroponics
Ocimum basilicum
Show More
Related Content
More details
ID:
47372
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
21/04/2020 23:22
Research report
בחינת אפשרות סלקציית קווי פלפל ובזיל בעלי עמידות משופרת לצינה תוך שימוש בעקת מליחות וחקר מעורבות אנתוציאנינים בעמידות לצינה
Use of salt stress selection for improving chilling tolerance in pepper and basil
430-0199-08 .
בחינת אפשרות סלקציית קווי פלפל ובזיל בעלי עמידות משופרת לצינה תוך שימוש בעקת מליחות וחקר מעורבות אנתוציאנינים בעמידות לצינה
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
You may also be interested in