ניר הזנשפרונג - מרכז מחקר גרעיני שורק, יבנה.
קובי בן-מאיר - מרכז מחקר גרעיני שורק, יבנה.
בעתיד נידרש להגביר את ייצור המזון לאוכלוסיית העולם ההולכת וגדלה (FAO Stat) ועל כן חוקרים ומטפחי צמחים ממקדים כיום מאמצים לשיפור תכונות הקשורות ביציבות יבול, עמידות למחלות, סבילות או עמידות לעקות אביוטיות ולניצול יעיל של מים ודשן. שיפור איכות המזון וערכו התזונתי מהווה אף הוא חלק ממטרות הטיפוח החקלאות.
ניר הזנשפרונג - מרכז מחקר גרעיני שורק, יבנה.
קובי בן-מאיר - מרכז מחקר גרעיני שורק, יבנה.
בעתיד נידרש להגביר את ייצור המזון לאוכלוסיית העולם ההולכת וגדלה (FAO Stat) ועל כן חוקרים ומטפחי צמחים ממקדים כיום מאמצים לשיפור תכונות הקשורות ביציבות יבול, עמידות למחלות, סבילות או עמידות לעקות אביוטיות ולניצול יעיל של מים ודשן. שיפור איכות המזון וערכו התזונתי מהווה אף הוא חלק ממטרות הטיפוח החקלאות.