נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Cabbage pickling
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1939
Total pages:
2
Source of publication :
Agricultural Research Station Extension Bulletins
Author :
Samish, Zdenka
;
.
Related personalities :
Unit:
המעבדה לשימורים
Document Type:
Leaflet
;
.
Language:
Hebrew
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
עלון עט (79)
Editors' remarks:
Brassica oleracea (cabbage)
food preservation
pickling
Show More
Related Content
More details
ID:
52465
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
20/12/2020 13:52
You may also be interested in
Cucumber pickling
מסמך מורשת
Learn more
Preparation of preserved products from tomatoes
מסמך מורשת
Learn more
Instructions for the fermentation of green olives
מסמך מורשת
Learn more
Preparation and preservation of grape juice
מסמך מורשת
Learn more
Tomato products
מסמך מורשת
Learn more
Evaluation of conditions for fermentation of olives on their quality
מסמך מורשת
Learn more
Heritage document
Cabbage pickling
עלון עט (79)
Heritage document
You may also be interested in