נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Preparation of preserved products from tomatoes
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1939
Total pages:
8
Source of publication :
Agricultural Research Station Extension Bulletins
Author :
Samish, Zdenka
;
.
Related personalities :
Unit:
המעבדה לשימורים
Document Type:
Leaflet
;
.
Language:
Hebrew
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
עלון פו (86)
Editors' remarks:
food preservation
jams
juices
paste
Solanum lycopersicum
Show More
Related Content
More details
ID:
52467
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
20/12/2020 13:57
You may also be interested in
Cabbage pickling
מסמך מורשת
Learn more
Production of citrus jams and jellies
מסמך מורשת
Learn more
Instructions for the fermentation of green olives
מסמך מורשת
Learn more
Preparation and preservation of grape juice
מסמך מורשת
Learn more
Tomato products
מסמך מורשת
Learn more
Technology and preservation of agricultural products institute
מסמך מורשת
Learn more
Heritage document
Preparation of preserved products from tomatoes
עלון פו (86)
Heritage document
You may also be interested in