Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Instructions for the fermentation of green olives
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1940
Total pages:
4
Source of publication :
Agricultural Research Station Extension Bulletins
Author :
Samish, Zdenka
;
.
Related personalities :
Unit:
המעבדה לשימורים
Document Type:
Leaflet
;
.
Language:
Hebrew
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
עלון קב (102)
Editors' remarks:
food preservation
Olea europaea (internal keyword)
pickling
Show More
Related Content
More details
ID:
52473
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
20/12/2020 14:38
You may also be interested in
Cabbage pickling
מסמך מורשת
Learn more
Preparation of preserved products from tomatoes
מסמך מורשת
Learn more
Fermentation of green olives
מסמך מורשת
Learn more
Preparation and preservation of grape juice
מסמך מורשת
Learn more
Tomato products
מסמך מורשת
Learn more
Technology and preservation of agricultural products institute
מסמך מורשת
Learn more
Heritage document
Instructions for the fermentation of green olives
עלון קב (102)
Heritage document
נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
You may also be interested in