נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Preparation and preservation of grape juice
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1940
Total pages:
8
Source of publication :
Agricultural Research Station Extension Bulletins
Author :
Samish, Zdenka
;
.
Related personalities :
Unit:
המעבדה לשימורים
Document Type:
Leaflet
;
.
Language:
Hebrew
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
עלון קא (101)
Editors' remarks:
food preservation
grape juice
juices
Vitis / grapes
Show More
Related Content
More details
ID:
52475
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
20/12/2020 14:46
You may also be interested in
The production of syrup from grape juice
מסמך מורשת
Learn more
Grape varieties for raisin production
מסמך מורשת
Learn more
Grape varieties for raisin production
מסמך מורשת
Learn more
Preparation of preserved products from tomatoes
מסמך מורשת
Learn more
A method of decreasing acidity of Israeli citrus juices
מסמך מורשת
Learn more
Department of Food Technology (Faculty of Agriculture)
פרסום מדעי
Learn more
Heritage document
Preparation and preservation of grape juice
עלון קא (101)
Heritage document
You may also be interested in