נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Tomatoes and their products
Back to search
Previous item
Next item
Author :
Samish, Zdenka
;
.
Co-Authors:
Volume :
Year:
1954
Source of publication :
The Israeli Farmers Organization Year book
Database:
Unit:
המעבדה לשימורים
From page:
1
To page:
6
(
Total pages:
6
)
Link :
Publication Type:
Non-reviewed publication
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Abstract:
Notes:
Editors' remarks:
food preservation
jams
juices
ketchup
Solanum lycopersicum
Show More
Related Content
More details
ID:
52538
Last updated date:
12/07/2022 16:55
Creation date:
21/12/2020 15:22
You may also be interested in
Preparation of preserved products from tomatoes
מסמך מורשת
Learn more
Home preservation of fruits and vegetables
מסמך מורשת
Learn more
Tomato products
מסמך מורשת
Learn more
Investigation into the peeling of tomatoes for canning
פרסום מדעי
Learn more
Technology and preservation of agricultural products institute
מסמך מורשת
Learn more
ניסיונות בזני עגבניות לתעשיית רסק: דו"ח מוקדם משנת 1954
מסמך מורשת
Learn more
Non-reviewed publication
Tomatoes and their products
Non-reviewed publication
You may also be interested in