נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
The suitability of certain melon varieties for canning
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1957
Total pages:
4
Source of publication :
Ktavim
Author :
Cutin, Josef
;
.
Samish, Zdenka
;
.
Related personalities :
Unit:
Document Type:
article
;
.
Language:
Hebrew
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Link to fileF;
Notes:
כרך 8, עמ' 294-291.
See English version - p. 337-341
Editors' remarks:
Cucumis melo
food preservation
food technology
varieties
Show More
Related Content
More details
ID:
52548
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
21/12/2020 16:24
You may also be interested in
Melon quality classification [summary]
דוח מחקר
Learn more
Quality of some tomato varieties for industrial use
מסמך מורשת
Learn more
חיזוי מוצקות מלונים באמצעות חיישן הולם
פרסום מדעי
Learn more
Suitability of some apple varieties as raw material for fruit products
מסמך מורשת
Learn more
Ripening early melons for export
מסמך מורשת
Learn more
Experiments in canning sweet corn in Israel
מסמך מורשת
Learn more
Heritage document
The suitability of certain melon varieties for canning
כרך 8, עמ' 294-291.
See English version - p. 337-341
Heritage document
You may also be interested in