נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
The presence of bacteria within cucumber tissue
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1957
Total pages:
2
Source of publication :
Ktavim
Author :
Dimant, Dvora
;
.
Samish, Zdenka
;
.
Related personalities :
Unit:
Document Type:
article
;
.
Language:
Hebrew
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Link to fileF;
Notes:
כרך 8, עמ' 86-85.
See English version - pp. 101-103
Editors' remarks:
bacteria
Cucumis sativus
food preservation
pickling
plant diseases and disorders
Show More
Related Content
More details
ID:
52616
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
27/12/2020 08:33
You may also be interested in
Citrus products in Israel
מסמך מורשת
Learn more
Bacterial population in fresh cucumbers
פרסום מדעי
Learn more
Experiments in canning sweet corn in Israel
מסמך מורשת
Learn more
The improvement of color in black pickled olives
מסמך מורשת
Learn more
Color improvement in black olives
מסמך מורשת
Learn more
White spots on green pickled olives
פרסום מדעי
Learn more
Heritage document
The presence of bacteria within cucumber tissue
כרך 8, עמ' 86-85.
See English version - pp. 101-103
Heritage document
You may also be interested in