נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Studies on candying of citrus peels and kumquat fruits
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1960
Source of publication :
Chimika Chronika
Authors :
Samish, Zdenka
;
.
Volume :
25A
Co-Authors:
J. A. Aspridis
Facilitators :
From page:
205
To page:
207
(
Total pages:
3
)
Link :
Studies on candying of citrus peels and kumquat fruits
Abstract:
Note:
Access to full text is only for authorized persons
candying
Citrus
food preservation
food technology
Kumquat
Peels
Show More
Related Content
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
article
;
.
Language:
English
Editors' remarks:
ID:
52626
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
27/12/2020 09:19
You may also be interested in
Home preservation of fruits and vegetables
מסמך מורשת
Learn more
Citrus products in Israel
מסמך מורשת
Learn more
Tomato products
מסמך מורשת
Learn more
Comparison of methods of candying citrus peels
מסמך מורשת
Learn more
Technology and preservation of agricultural products institute
מסמך מורשת
Learn more
טכנולוגיה של מזון (פרסומים שונים)
מסמך מורשת
Learn more
Scientific Publication
Studies on candying of citrus peels and kumquat fruits
25A
J. A. Aspridis
Scientific Publication
You may also be interested in