Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
The improvement of color in black pickled olives
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1960
Total pages:
8
Source of publication :
Ktavim
Author :
Dimant, Dvora
;
.
Samish, Zdenka
;
.
Related personalities :
Unit:
Document Type:
article
;
.
Language:
English
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
Vol. 10, pp. 83-90
Editors' remarks:
Bet HaShita
Center of Israel
coastal plain
color
food technology
Galilee (site)
olives
varieties
Show More
Related Content
More details
ID:
52631
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
27/12/2020 09:55
You may also be interested in
Methods of manufacturing black olives
מסמך מורשת
Learn more
The presence of bacteria within cucumber tissue
מסמך מורשת
Learn more
Color improvement in black olives
מסמך מורשת
Learn more
White spots on green pickled olives
פרסום מדעי
Learn more
Identification of oleuropein as a natural inhibitor of lactic acid fermentation of green olives
פרסום מדעי
Learn more
Olives
פרסום מדעי
Learn more
Heritage document
The improvement of color in black pickled olives
Vol. 10, pp. 83-90
Heritage document
נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
You may also be interested in