Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Comparison of methods of candying citrus peels
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1960
Total pages:
5
Source of publication :
Ktavim
Author :
Goldenberg, Uzi
;
.
Samish, Zdenka
;
.
Related personalities :
Unit:
Document Type:
article
;
.
Language:
Hebrew
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
כרך 10, עמ' 113-109
Editors' remarks:
candying
Citrus
food preservation
food technology
Peels
Show More
Related Content
More details
ID:
52633
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
27/12/2020 10:35
You may also be interested in
Dry matter losses incurred in silage of citrus peels under laboratory conditions
מסמך מורשת
Learn more
Should citrus peels be dried before use as feed?
מסמך מורשת
Learn more
Citrus products in Israel
מסמך מורשת
Learn more
The presence of bacteria within cucumber tissue
מסמך מורשת
Learn more
Studies on candying of citrus peels and kumquat fruits
פרסום מדעי
Learn more
The improvement of color in black pickled olives
מסמך מורשת
Learn more
Heritage document
Comparison of methods of candying citrus peels
כרך 10, עמ' 113-109
Heritage document
נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
You may also be interested in