נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Color improvement in black olives
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1961
Total pages:
6
Source of publication :
Ktavim
Author :
Dimant, Dvora
;
.
Samish, Zdenka
;
.
Related personalities :
Unit:
Document Type:
article
;
.
Language:
Hebrew
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
כרך 11, עמ' 232-227
Editors' remarks:
Bet HaShita
Center of Israel
coastal plain
color
food preservation
food technology
Galilee (site)
Olea europaea (internal keyword)
Show More
Related Content
More details
ID:
52636
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
27/12/2020 10:59
You may also be interested in
Methods of manufacturing black olives
מסמך מורשת
Learn more
Hollowness in cucumber pickles
פרסום מדעי
Learn more
The presence of bacteria within cucumber tissue
מסמך מורשת
Learn more
Bacterial population in fresh cucumbers
פרסום מדעי
Learn more
The improvement of color in black pickled olives
מסמך מורשת
Learn more
White spots on green pickled olives
פרסום מדעי
Learn more
Heritage document
Color improvement in black olives
כרך 11, עמ' 232-227
Heritage document
You may also be interested in