נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Keeping freshness of fish for longer periods
Back to search
Previous item
Next item
Author :
Har-Tabor, A.
;
.
Samish, Zdenka
;
.
Co-Authors:
Volume :
29
Year:
1961
Source of publication :
Fishermen’s Bulletin (in Hebrew)
Database:
Unit:
National and University Institute of Agriculture
From page:
12
To page:
15
(
Total pages:
4
)
Link :
Publication Type:
Non-reviewed publication
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Abstract:
Notes:
Editors' remarks:
fish
food preservation
food technology
Show More
Related Content
More details
ID:
52637
Last updated date:
12/07/2022 16:55
Creation date:
27/12/2020 11:13
You may also be interested in
אריזה אנטימיקרוביאלית חדשנית להארכת חיי מדף של דגים טריים
דוח מחקר
Learn more
תתלחץ כאמצעי להארכת משך ההשתמרות של תוצרת חקלאית טרייה
מסמך מורשת
Learn more
Home preservation of fruits and vegetables
מסמך מורשת
Learn more
Preservation of sea fish in fresh condition
פרסום מקצועי
Learn more
Problems in freezing fishes while transported from the Red Sea to the northern part of Israel
פרסום מקצועי
Learn more
Technology and preservation of agricultural products institute
מסמך מורשת
Learn more
Non-reviewed publication
Keeping freshness of fish for longer periods
29
Non-reviewed publication
You may also be interested in