Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Evaluation of peach varieties for canning
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1967
Total pages:
13
Source of publication :
Ktavim
Author :
Ludin, Asher
;
.
Samish, Moshe Rudolf
;
.
Samish, Zdenka
;
.
Related personalities :
Unit:
Volcani Institute of Agricultural Research (Unit)
Document Type:
article
;
.
Language:
Hebrew
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
מחבר נוסף: א' גור; כרך 17, עמ' 253-241
Editors' remarks:
Biochemistry
food composition
food preservation
Fruits
Prunus persica
Storage of agricultural produce and food
taste
varieties
Show More
Related Content
More details
ID:
52702
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
28/12/2020 10:21
You may also be interested in
Studies on the quality characteristics of canned grapefruit segments: II. Additives improving their drained weight and texture
פרסום מדעי
Learn more
ייצור ניסיוני של שימורי תירס מתוק
מסמך מורשת
Learn more
Utilization of apricots as a dried fruit and as “leather”
מסמך מורשת
Learn more
Experiments in canning sweet corn in Israel
מסמך מורשת
Learn more
Investigation into the peeling of tomatoes for canning
פרסום מדעי
Learn more
Department of Food Technology (Faculty of Agriculture)
פרסום מדעי
Learn more
Heritage document
נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם