נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Technology of fruit preservation – a review
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1976
Source of publication :
Encyclopedia for Agriculture (in Hebrew)
Authors :
Samish, Zdenka
;
.
Volume :
3
Co-Authors:
Facilitators :
From page:
118
To page:
124
(
Total pages:
7
)
Link :
Technology of fruit preservation – a review
Abstract:
Note:
Access to full text is only for authorized persons
food industry and trade
food preservation
food technology
Fruits
technology and storage
Show More
Related Content
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
Reference work entry
;
.
Review
;
.
Language:
Hebrew
Editors' remarks:
ID:
52796
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
29/12/2020 15:46
You may also be interested in
Suitability of some apple varieties as raw material for fruit products
מסמך מורשת
Learn more
Maturing and preservation of dates
מסמך מורשת
Learn more
Home preservation of fruits and vegetables
מסמך מורשת
Learn more
Experiments on the industrial utilization of the guava and the pomegranate
מסמך מורשת
Learn more
Technology and preservation of agricultural products institute
מסמך מורשת
Learn more
ניסיונות בזני עגבניות לתעשיית רסק: דו"ח מוקדם משנת 1954
מסמך מורשת
Learn more
Scientific Publication
Technology of fruit preservation – a review
3
Scientific Publication
You may also be interested in