נגישות
menu      
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
The mode of action of ripening enhancement in table grapes by potassium
Author :
Beno-Moualem, Delila
;
.
Kaplunov, Tatiana
;
.
Lichter, Amnon
;
.
Co-Authors:
Volume :
69
Year:
2015
Source of publication :
Alon Ha'Note'a
Database:
Unit:
Department of Postharvest Science of Fresh Produce
From page:
15
To page:
18
(
Total pages:
4
)
Publication Type:
Non-reviewed publication
;
.
Related Files :
Abstract:

העלאת רמת הסוכר בענבי מאכל רצויה מבחינות רבות, בין השאר כדי להקדים את ההבשלה ובכך להאריך את עונת הבציר. ממצאים קודמים מראים שלריסוס מלח אשלגן לאחר הבוחל יכולת להקדים משמעותית את ההבשלה. בשנת המחקר האחרונה חלה התפתחות משמעותית שהובילה את צוות המחקר להבנת מנגנון הפעולה האפשרי של צבירת סוכר באמצעות אשלגן, ועל כך ידווח במאמר זה. (מתוך המאמר)

Notes:
Editors' remarks:
postharvest physiology
potassium
ripening
sugar
technology and storage
Vitis / grapes
Show More
Related Content
More details
ID:
55424
Last updated date:
12/07/2022 16:55
Creation date:
01/07/2021 08:37
You may also be interested in
Non-reviewed publication
The mode of action of ripening enhancement in table grapes by potassium
69

העלאת רמת הסוכר בענבי מאכל רצויה מבחינות רבות, בין השאר כדי להקדים את ההבשלה ובכך להאריך את עונת הבציר. ממצאים קודמים מראים שלריסוס מלח אשלגן לאחר הבוחל יכולת להקדים משמעותית את ההבשלה. בשנת המחקר האחרונה חלה התפתחות משמעותית שהובילה את צוות המחקר להבנת מנגנון הפעולה האפשרי של צבירת סוכר באמצעות אשלגן, ועל כך ידווח במאמר זה. (מתוך המאמר)

Non-reviewed publication
You may also be interested in