נגישות
menu      
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Dipping table grapes in ethanol controls postharvest decay
Author :
Ben-Arie, Ruth
;
.
Dvir, Orit
;
.
Kaplunov, Tatiana
;
.
Lichter, Amnon
;
.
Lurie, Susan
;
.
Shacham, Zohar
;
.
Vaknin, Michal
;
.
Zutahy, Yohanan
;
.
Co-Authors:
Volume :
55
Year:
2001
Source of publication :
Alon Ha'Note'a
Database:
Unit:
Department of Postharvest Science of Fresh Produce
From page:
535
To page:
539
(
Total pages:
5
)
Link :
Publication Type:
Non-reviewed publication
;
.
Related Files :
Abstract:

חשיפת הפרי לאתנול בריכוז של 33 אחוזים לפחות, גורמת לעיכוב נביטה של נבגי פטריות העובש האפור. שילוב של יישום הפונגיציד סוויץ' שבועיים לפני הבציר וטבילה באתנול לאחר הבציר שיפר את יעילות הטיפול בהשוואה ליישום כל טיפול בנפרד.

Notes:

See English summary at the end of the article.

Editors' remarks:
food storage
fungi
postharvest physiology
postharvest treatment
preharvest treatment
technology and storage
Show More
Related Content
More details
ID:
55433
Last updated date:
12/07/2022 16:55
Creation date:
04/07/2021 08:51
Non-reviewed publication
Dipping table grapes in ethanol controls postharvest decay
55

חשיפת הפרי לאתנול בריכוז של 33 אחוזים לפחות, גורמת לעיכוב נביטה של נבגי פטריות העובש האפור. שילוב של יישום הפונגיציד סוויץ' שבועיים לפני הבציר וטבילה באתנול לאחר הבציר שיפר את יעילות הטיפול בהשוואה ליישום כל טיפול בנפרד.

See English summary at the end of the article.

Non-reviewed publication
You may also be interested in