נגישות
menu      
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Maturity indices and anaerobic respiration of litchi fruit
Author :
Akerman, Miriam
;
.
Ben-Arie, Rosa
;
.
Dvir, Orit
;
.
Feygenberg, Oleg
;
.
Goren, Moshe
;
.
Lichter, Amnon
;
.
Pesis, Edna
;
.
Co-Authors:
Volume :
55
Year:
2001
Source of publication :
Alon Ha'Note'a
Database:
Unit:
Agricultural Research Organization (Unit)
From page:
306
To page:
309
(
Total pages:
4
)
Link :
Publication Type:
Non-reviewed publication
;
.
Related Files :
Abstract:

פרי ליצ'י במצב של הבשלת יתר עובר תהליכי תסיסה ואינו מתאים לאחסון וליצוא בשל טעמו שנפגם ובשל רמת הריקבונות הגבוהה באחסון. על סמך תוצאות הניסויים המתוארים במאמר, ניתן לפתח מדד להבשלת יתר ולקביעה אם הפרי מתאים ליצוא, וזאת עפ"י רמת המטבוליטים האנארוביים ביום הקטיף.

Notes:

See English summary at the end of the article.

Editors' remarks:
food storage
fruit-picking
Litchi chinensis
ripening
Show More
Related Content
More details
ID:
55437
Last updated date:
12/07/2022 16:55
Creation date:
04/07/2021 09:12
Non-reviewed publication
Maturity indices and anaerobic respiration of litchi fruit
55

פרי ליצ'י במצב של הבשלת יתר עובר תהליכי תסיסה ואינו מתאים לאחסון וליצוא בשל טעמו שנפגם ובשל רמת הריקבונות הגבוהה באחסון. על סמך תוצאות הניסויים המתוארים במאמר, ניתן לפתח מדד להבשלת יתר ולקביעה אם הפרי מתאים ליצוא, וזאת עפ"י רמת המטבוליטים האנארוביים ביום הקטיף.

See English summary at the end of the article.

Non-reviewed publication
You may also be interested in