נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
The effect of different treatments and storage conditions on keeping quality of lemon fruits
Back to search
Previous item
Next item
Author :
Schiffmann-Nadel, Mina
;
.
Yanko, Uri
;
.
Co-Authors:
Volume :
18 (3)
Year:
1963
Source of publication :
Alon Ha'Note'a
Database:
Unit:
From page:
160
To page:
165
(
Total pages:
6
)
Link :
Publication Type:
Non-reviewed publication
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Abstract:
Notes:
מתוך הרצאה בפני ועדת הלימונים של המועצה לשיווק פרי הדר ב-12.2.1963
Editors' remarks:
Citrus limon
food storage
postharvest treatment
technology and storage
Show More
Related Content
More details
ID:
56711
Last updated date:
12/07/2022 16:55
Creation date:
27/10/2021 08:42
You may also be interested in
Changes in the amount and chemical composition of juice in stored lemons
מסמך מורשת
Learn more
Influence of treatment and storage conditions of lemons on rot development and fruit quality
מסמך מורשת
Learn more
Storage of lemons
פרסום מקצועי
Learn more
Comparison between different varieties of lemon fruit after harvest
פרסום מקצועי
Learn more
Physiological and chemical changes occurring in lemons during prolonged storage at different temperatures
פרסום מקצועי
Learn more
Reduction of weight loss of green lemons during storage at high relative humidity
פרסום מקצועי
Learn more
Non-reviewed publication
The effect of different treatments and storage conditions on keeping quality of lemon fruits
18 (3)
מתוך הרצאה בפני ועדת הלימונים של המועצה לשיווק פרי הדר ב-12.2.1963
Non-reviewed publication
You may also be interested in