נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
La determination de l'ouverture stomatique chez la tomate
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1949
Source of publication :
Palestine Journal of Botany - Rehovot series
Authors :
Oppenheimer, Hillel
;
.
Volume :
7
Co-Authors:
Facilitators :
From page:
63
To page:
68
(
Total pages:
6
)
Link :
La determination de l'ouverture stomatique chez la tomate
Abstract:
Note:
תקציר בעברית - עמ' ה.
Access to full text is only for authorized persons
leaves
Solanum lycopersicum
stomata
tomato
Show More
Related Content
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
article
;
.
Language:
French
Editors' remarks:
ID:
56787
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
31/10/2021 11:59
You may also be interested in
Influence de substances de croissance et de metabolites dans un onguent cireux sur la cicatrisation de plaies de taille chez l'olivier
פרסום מדעי
Learn more
Early embryo losses in artificially inseminated Sarda sheep
פרסום מדעי
Learn more
Reliquiae Aaronsohnianae III: Une contribution à la connaissance de la flore du Bosphore (Révision critique des plantes récoltées et partiellement déterminées par A. Aaronsohn)
פרסום מדעי
Learn more
Sur la mesure de l'ouverture des stomates (critique de la méthode de fixation des stomates par l'alcool)
פרסום מדעי
Learn more
Etudes sur le problème de la reconstitution de chênaies en Palestine
פרסום מדעי
Learn more
Leaf analyses of shamouti oranges (a preliminary report)
פרסום מדעי
Learn more
Scientific Publication
La determination de l'ouverture stomatique chez la tomate
7
תקציר בעברית - עמ' ה.
Scientific Publication
You may also be interested in