נגישות
menu      
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
The baking quality of wheat varieties commercially grown in Israel
Year:
1960
Total pages:
30
Source of publication :
Volcani reports
Author :
Ephrat, Jacob
;
.
Related personalities :
Unit:
The Institute of Field and Garden Crops
Document Type:
Report
;
.
Volcani periodical researches
;
.
Language:
Hebrew
;
.
Related Files :
Notes:

מחבר נוסף: י' פומרנץ מהמעבדה לחקר טחינה ואפייה במשרד המסחר והתעשייה; בולטין מס' 27; תוכנית 4/41; נוספו שער ותקציר באנגלית; העותק הורד מאתר ארכיון המדינה

בעמוד הראשון של התקציר באנגלית, בתיאור ההרכב הכימי, הכתיב הנכון הוא Bouteille.

Editors' remarks:
baking
food quality
Triticum
Show More
Related Content
More details
ID:
57316
Last updated date:
08/03/2023 14:52
Creation date:
23/12/2021 14:18
Heritage document
The baking quality of wheat varieties commercially grown in Israel

מחבר נוסף: י' פומרנץ מהמעבדה לחקר טחינה ואפייה במשרד המסחר והתעשייה; בולטין מס' 27; תוכנית 4/41; נוספו שער ותקציר באנגלית; העותק הורד מאתר ארכיון המדינה

בעמוד הראשון של התקציר באנגלית, בתיאור ההרכב הכימי, הכתיב הנכון הוא Bouteille.

Heritage document
You may also be interested in