נגישות
menu      
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
The baking quality of new wheat varieties
Year:
1959
Total pages:
8
Source of publication :
Volcani reports
Author :
Ephrat, Jacob
;
.
Related personalities :
Unit:
The Institute of Field and Garden Crops
Document Type:
Report
;
.
Review
;
.
Volcani periodical researches
;
.
Language:
Hebrew
;
.
Related Files :
Notes:

מחבר נוסף: י' פומרנץ מהמעבדה לחקר טחינה ואפייה במשרד המסחר והתעשייה; סקירה מס' 257; תוכנית ג.ש.4

Editors' remarks:
baking
food quality
Triticum
Triticum aestivum
varieties
Show More
Related Content
More details
ID:
57320
Last updated date:
12/07/2022 17:01
Creation date:
23/12/2021 14:31
Heritage document
The baking quality of new wheat varieties

מחבר נוסף: י' פומרנץ מהמעבדה לחקר טחינה ואפייה במשרד המסחר והתעשייה; סקירה מס' 257; תוכנית ג.ש.4

Heritage document
You may also be interested in