נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
שיפור ולא רק שימור לאחר קטיף, האם זה אפשרי? [תקציר]
Back to search
Previous item
Next item
Year:
2021
Source of publication :
הכנס לשמירת איכות תוצרת חקלאית טרייה, דצמבר 2021, מכון וולקני
Authors :
Maoz, Itay
;
.
Volume :
Co-Authors:
Facilitators :
From page:
0
To page:
0
(
Total pages:
1
)
Link :
שיפור ולא רק שימור לאחר קטיף, האם זה אפשרי? [תקציר]
Abstract:
Note:
Related Files :
Link to fileF;
food biotechnology
food storage
functional foods
postharvest physiology
postharvest treatment
taste
Show More
Related Content
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
Abstract
;
.
Conference paper
;
.
Language:
Hebrew
Editors' remarks:
ID:
57830
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
08/02/2022 10:58
You may also be interested in
הנה החלקים החשובים לנו מהכנס לשמירת איכות של תוצרת חקלאית טרייה
פרסום מקצועי
Learn more
Evaluation of conditions for fermentation of olives on their quality
מסמך מורשת
Learn more
ננו-חומרים מבוססי פולימרים טבעיים לשיפור איכות והשתמרות של תוצרת חקלאית [תקציר]
פרסום מדעי
Learn more
התאמת חומר אריזה ביו-מתכלה לאחסון פירות וירקות טריים [תקציר]
פרסום מדעי
Learn more
עמידות פרי הדר ורימונים לטיפולי קרנטינה בקור [תקציר]
פרסום מדעי
Learn more
פנילאלנין משפר את עמידות הפרי הקטוף כנגד ריקבון וצינה [תקציר]
פרסום מדעי
Learn more
Scientific Publication
שיפור ולא רק שימור לאחר קטיף, האם זה אפשרי? [תקציר]
Scientific Publication
You may also be interested in